WE GIVE MAGIC

This was Tomorrowland 2017

GREEN BLOSSOM

A TASTE OF ENJOYMENT

“Streven naar kwaliteit die door iedereen wordt gesmaakt”

Reeds 4 generaties houden wij deze missie in stand.

Sinds 1937 zijn wij een gevestigde waarde in de Koestraat te Gent. Florent nam, als derde in rij, de zaak in 1988 samen met zijn vrouw Carine over en breidde het assortiment grondig uit. In 2009 zorgde Stephen, als 4de generatie, voor de nodige vernieuwing op vlak van patisserie.

Naar aanleiding van ons 75 jaar bestaan creëerden we in 2012 onze eigen, unieke chocolade Euforie 75. Deze chocolade kende op korte termijn een enorm succes. Sinds 2014 kunnen we onze klanten nog een extra meerwaarde geven met onze tearoom en terras.

Verfijnde patisserie met oog voor vernieuwende combinaties en seizoensgericht. Enkele topklassiekers worden aangevuld met eigentijdse smaken.

Chocolate as it should be! Wij bieden 60 verschillende soorten artisanale pralines aan en 10 verschillende chocoladerepen aan.

Bij ons kan je terecht voor een lekker ontbijt, een kleine lunch of een verrasend gebakje.            Verscheidene authentieke broden en viennoiserie vullen ons aanbod aan.

Reeds 5 jaar organiseren wij workshops in ons atelier. Kom een workshop volgen en maak kennis met de wondere wereld van chocolade. Wat is chocolade en hoe gaan wij daarmee om. Het maken van een echte Belgische praline is het uiteindelijke resultaat.

Wil je meer info dan stuur je maar naar stephen@chocolaterievanhecke.be.

Contacteer ons


Koestraat 42

9000 Gent

0032/ (0)9.225.43.57

BE587791987

openingsuren:

Di- Za 9u - 18u

Info workshops stephen@chocolaterievanhecke.be

Voor bestellingen en administratieve vragen info@chocolaterievanhecke.be

#A Taste Of Enjoyment